Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω τρόπους :


Πληρωμή με πιστωτικη κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.


Κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε έναν απο τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας:

Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR81 0172 0670 0050 6707 8009 182
Αριθμός Λογαριασμού: 50 6707 8009 182

  • 1. Μεταφορά χρημάτων (έμβασμα) με IBAN από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3 – 4 € τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν από την αποστολή ή παραλαβή.

Συγκεκριμένα:Εάν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε ίδια τράπεζα, π.χ ο δικός σας λογαριασμός ανήκει στην Πειραιώς και ο λογαριασμός που θα κάνετε την κατάθεση ανήκει και αυτός στην Πειραιώς, τότε δεν επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα. Αντίθετα, όταν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε διαφορετική τράπεζα, π.χ ο δικός σας λογαριασμός ανήκει στην Alpha Bank και ο λογαριασμός που θα κάνετε την κατάθεση ανήκει στην Εθνική, τότε επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3 – 5 €

  • 2. Eφόσον επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς, παρακαλούμε σημειώστε στο παρακάτω πεδίο σχολίων το όνομα της τράπεζας που θα κάνετε κατάθεση.
  • 3. Όταν κάνετε την κατάθεση σας σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς, παρακαλούμε σαν αιτιολογία σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας ή το όνομα που έχει γίνει η παραγγελία

* Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί μόλις ενημερωθούμε για την κατάθεση σας.


Πληρωμή με μετρητά

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με μετρητά, όταν ο πελάτης επιλέξει την δυνατότητα «Παραλαβή από το κατάστημα» κατόπιν συνεννόησης.


Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες επιβαρύνονται με 2 € έξοδα αντικαταβολής. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή για αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες κάτω του ενός μέτρου, οι οποίες αποστέλλονται μόνο με προπληρωμή σε τράπεζα.