Τρόποι Αποστολής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη ημέρα απο την παραγγελία & ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση με δικά μας μέσα ή από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας απευθείας από το κατάστημα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής, κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας, τρόπο αποστολής ‘Παραλαβή από το Κατάστημα’.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Υπηρεσίες εντός πόλης
Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 4 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ εντός πόλης με παράδοση την επόμενη εργάσιμη, η προσφερόμενη τιμή είναι 3.00€ και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Υπηρεσίες πόλη – πόλη
Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 4 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ από πόλη σε πόλη, η προσφερόμενη τιμή είναι 4€ και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές αυθημερόν
1. Για τα αντικείμενα μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ εντός πόλης, καθώς και για το κάθε επιπλέον κιλό, ισχύουν οι τιμές του υπάρχοντος τιμοκαταλόγου.
2. Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Αθήνα-Πάτρα καθώς και για το κάθε επιπλέον κιλό, ισχύουν οι τιμές του υπάρχοντος τιμοκαταλόγου.

Προσαυξήσεις για παροχή πρόσθετων υπηρεσιών
Παρέχονται διάφορες άλλες πρόσθετες υπηρεσίες οι βασικότερες των οποίων είναι οι ακόλουθες με πρόσθετη χρέωση, σύμφωνα με τον εκάστοτε επίσημο τιμοκατάλογο της ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ – Courier :

1. Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα (επιλεγμένα σημεία δικτύου)  – Βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου
2. Ειδική διαχείριση (απόδειξη παραλαβής και επιστροφή Δελτίου αποστολής ) – Βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου
3. Αποστολή με αντικαταβολή (μετρητά, επιταγή)  – 3€
4. Αναμονή διανομέα – Βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου
5. Επίδοση Σάββατο (επιλεγμ. σημεία δικτύου) –  Βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου
6. Παραλαβή Σάββατο (επιλεγμ. σημεία δικτύου) – Βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου
7. Εκ νέου επίδοση (3η επίδοση) – Βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου
8. Χρέωση επιστρεφόμενων (ανεπίδοτων) αντικειμένων – 1.50€

ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τις αποστολές εξωτερικού, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210-8252637 για περισσότερες πληροφορίες.